Denk mee
Sinds enkele maanden kunnen alle Oostendenaars hun meest uiteenlopende meningen over de stad kwijt op het online ideeënplatform ‘Kom uit je Schelp’. Heb je het platform al eens gezien of gebruikt? Laat ons dan weten wat je ervan vindt!

 

Meer dan 400 Oostendenaars registreerden zich ondertussen op het 'Kom uit je Schelp' ideeënplatform. Dat resulteerde in 126 ideeën, 284 reacties en 1.341 stemmen.

Heb je nog niet van ons ideeënplatform gehoord of heb je je weg er naartoe nog niet gevonden? Dan hopen we je te kunnen overtuigen om ook mee te discussiëren op ‘Kom uit je Schelp’! Neem snel een kijkje via deze link.

We willen we het ideeënplatform voor bestaande én toekomstige gebruikers blijven verbeteren. Daarom sloegen we de handen in elkaar met de onafhankelijke onderzoeksinstelling iMinds om te ontdekken wat jullie van ‘Kom uit je Schelp’ vinden.

Je doet er ons dus een groot plezier mee een kwartiertje vrij te maken en een vragenlijst in te vullen over je verwachtingen voor zo’n ideeënplatform, ook als je het nog nooit gebruikt hebt. Bovendien kan je met je deelname mooie prijzen winnen!

Ga hier verder naar de vragenlijst!

Alvast bedankt voor je hulp!