Enquête
Vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober werden (bijna) alle enquêtes verspreid in de stad. Reeds 362 Oostendenaars dienden online de enquête in. Begin volgende week tellen we de bussen van de ophaalpunten. Dan weten we welke wijk op kop ligt!

Wie de brievenbus gisteren of vandaag heeft opengedaan, vond daar ongetwijfeld een "Kom uit je Schelp" enquête in. Behalve enkele enquêtes die om onbekende reden in de verdeling van een andere wijk terecht kwamen of enkele straten in de wijk Centrum, werden alle straten van de stad bedeeld. Ook de 2e verblijvers krijgen op hun domicilie adres volgende week een enquête in de bus.

Nog geen enquête gekregen? Wacht nog even af tot woensdag. Daarna nog steeds niets ontvangen, mail ons op komuitjeschelp@oostende.be of kom langs aan de infobalie van het stadhuis. 

De tussenstand van de online enquêtes kunnen we op de voet volgen. 362 Oostendenaars vulden reeds online hun enquête in! Volgende week weten we hoe het zit met de papieren versies. 

Er is ook een Franstalige en Engelstalige versie beschikbaar. Wissel de enquête om aan de infobalie in het stadhuis of ga naar www.oostende.be/enquete en vul de enquête online in in 3 talen. Hiervoor heb je wel steeds de unieke code nodig die je bovenaan de enquête vindt.